Pensioengerechtigden van het
Pensioenfonds DSM Nederland

Pensioengerechtigden van het
Pensioenfonds DSM Nederland

VDP Nieuwsflits 68

Geplaatst op 05-03-2017  -  Categorie: Nieuwsflitsen

Vereniging van DSM gePensioneerden  

Nieuwsflits 68 

07-03-2017 

6e Algemene Ledenvergadering 

Het bestuur van de Vereniging van DSM gePensioneerden (VDP) nodigt u van harte uit voor de 6e Algemene Ledenvergadering op dinsdag 11 april 2017.

 

De bijeenkomst vindt plaats in het Golden Tulip Hotel Central, 

Burgemeester Loeffplein 98, ’s-Hertogenbosch.

 

Partners/introducés, aspirant-leden en overige geïnteresseerden zijn van harte welkom. Wel vragen wij van hen een bijdrage in de kosten van € 8,-. Deze dient u contant te voldoen bij binnenkomst.

 

Programma

  • Vanaf 11:00 uur staan koffie en thee voor u klaar.
  • Om 11:30 uur begint de Algemene Ledenvergadering.
  • Van 13:00-14:00 uur is er lunch, met koffie/thee en belegde broodjes.
  • Om 14:00 uur presenteert de heer Joop Blom — voorzitter van de Commissie Zorg, Welzijn en Wonen van NVOG — zijn visie op "De ontwikkelingen in de zorg en de financiële gevolgen voor de gepensioneerde".
  • Vanaf ca. 15:30 uur is er — zoals gebruikelijk — een gezellige nazit in de Moriaenbar, om bij te praten met oud-collega’s.

Presentatie

Vroeg of laat worden wij, gepensioneerden, geconfronteerd met het feit dat we zorg nodig hebben. Wie kan die zorg leveren, waar moet die zorg gevonden worden, wie in onze naaste omgeving moeten of kunnen wij hiermee belasten en wat zijn de financiële gevolgen van de zorg die wij nodig hebben voor ons pensioen.

Joop Blom neemt ons mee in de wereld van de zorg en de invloed daarvan op de koopkracht van ouderen. Een aantal van ons zal reeds ervaring hebben op dit gebied. Anderen niet. Kunnen wij ons voorbereiden op de behoefte aan zorg die wij nodig hebben als wij ouder worden, zoals familie, huisvesting, digitalisering en de financiële consequenties daarvan? Op al deze vragen gaat Joop Blom in tijdens zijn presentatie en daarna.

Aanmelden voor deelname

kan uiterlijk tot
vrijdag 24 maart 2017


Klik voor uitgebreide informatie over programma, agenda, route, etc.


tip-clipartStuur dit bericht naar iemand die (nog) geen lid is van VDP en ook geïnteresseerd is in het nieuws.