Pensioengerechtigden van het
Pensioenfonds DSM Nederland

Pensioengerechtigden van het
Pensioenfonds DSM Nederland

VDP Nieuwsflits 70

Geplaatst op 17-03-2017  -  Categorie: Nieuwsflitsen

Vereniging van DSM gePensioneerden  

Nieuwsflits 70 

19-03-2017 

De kiezers hebben gesproken, maar nu verder ...

Meer dan 80% van de Nederlandse kiezers hebben hun stem uitgebracht. Met als resultaat dat het nog een hele toer zal zijn om een nieuw kabinet te vormen. Ondertussen moeten wij niet stil blijven zitten en afwachten. Maar als gepensioneerden er voor zorgen dat de nieuwe regering ook onze positie en standpunten ter harte neemt. Daarbij is uw steun en inbreng van groot belang!

 

Algemene Ledenvergadering

Mede daarom nodigt het bestuur van de Vereniging van DSM gePensioneerden (VDP) nodigt u van harte uit voor de 6e Algemene Ledenvergadering op dinsdag 11 april 2017De bijeenkomst vindt plaats in het Golden Tulip Hotel Central, Burgemeester Loeffplein 98, ’s-Hertogenbosch.


Partners/introducés, aspirant-leden en overige geïnteresseerden zijn van harte welkom. Wel vragen wij van hen een bijdrage in de kosten van € 8,-. Deze dient u contant te voldoen bij binnenkomst.

 

Programma

  • Vanaf 11:00 uur staan koffie en thee voor u klaar.
  • Om 11:30 uur begint de Algemene Ledenvergadering.
  • Van 13:00-14:00 uur is er lunch, met koffie/thee en belegde broodjes.
  • Om 14:00 uur presenteert de heer Joop Blom — voorzitter van de Commissie Zorg, Welzijn en Wonen van NVOG — zijn visie op "De ontwikkelingen in de zorg en de financiële gevolgen voor de gepensioneerde".
  • Vanaf ca. 15:30 uur is er — zoals gebruikelijk — een gezellige nazit in de Moriaenbar, om bij te praten met oud-collega’s.

Presentatie

Vroeg of laat worden wij, gepensioneerden, geconfronteerd met het feit dat we zorg nodig hebben. Sommigen van ons zullen er reeds ervaring mee hebben. Wie kan die zorg leveren, waar moet die zorg gevonden worden, wie in onze naaste omgeving moeten of kunnen wij hiermee belasten. Moeten we ons huis aanpassen, moeten wij digitaliseren en wat zijn de financiële gevolgen van de zorg voor ons pensioen.

Joop Blom neemt ons mee in de wereld van de zorg. Hij zal daarbij zeker ook kijken naar de invloed van de recente verkiezingen op de ontwikkelingen in de zorg en de invloed daarvan op de koopkracht van ouderen.

protest

Aanmelden voor deelname

kan uiterlijk tot
donderdag 30 maart 2017


Klik voor uitgebreide informatie over programma, agenda, route, etc.


tip-clipartStuur dit bericht naar iemand die (nog) geen lid is van VDP en ook geïnteresseerd is in het nieuws.